#TCC8 WAS A BLAST! THANK YOU!

“Little footballers, great matches” – The Comic Con workshops by Betsson Foundation

⚽ Let’s play SUBBUTEO!

To «The Comic Con», σε συνεργασία με το Βetsson Foundation και τους συλλόγους επιτραπέζιου ποδοσφαίρου «Thessaloniki TSC» και «Panorama 1978 Subbuteo Club» διοργανώνουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 19:00, σεμινάριο με τίτλο: «Little footballers, great matches».

Το Subbuteo, το αγαπημένο επιτραπέζιο ποδόσφαιρο με το οποίο μεγάλωσαν αρκετές γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των ελληνόπουλων) καλεί τους πιτσιρικάδες της ψηφιακής εποχής να αφήσουν για λίγο τις κονσόλες, να γνωρίσουν το συναρπαστικό παιχνίδι και να ανταλλάξουν πάσες στο επιτραπέζιο γήπεδο.

Παράλληλα, φιλοδοξεί να ξυπνήσει τις ωραιότερες μνήμες στους παλαιότερους, σε εκείνους που πέρασαν αμέτρητες ώρες με τους φίλους τους δίνοντας αγώνες-ντέρμπι στα αυτοσχέδια πρωταθλήματα της γειτονιάς.

📅 Δευτέρα 12 Ιουνίου

📍 Betsson Hub (Ανδρέου Γεωργίου 56, στον πολυχώρο «Μύλος»)

🕒 Ώρα έναρξης: 19:00.

🎫 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ:

THESSALONIKI TSC

Το Thessaloniki Table Soccer Club (TSC) ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2015, όταν οκτώ άγνωστοι μέχρι τότε μεταξύ τους φίλοι του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου, ένωσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων, την διάθεση και την θέλησή τους για flickάρισμα. Από το 2020 η έδρα της ομάδας βρίσκεται στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 27, στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπου διαθέτει προς ιδία χρήση μια υπέροχη αίθουσα με μόνιμα έξι στημένα τραπέζια – γήπεδα.

Η ομάδα συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα εθνικά ομαδικά πρωταθλήματα και κύπελλα. Μέλη της έχουν συμμετάσχει ατομικά σε εθνικά τουρνουά σε Αθήνα, Λάρισα, Χαλκίδα, και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ είχαν και διεθνείς ατομικές συμμετοχές σε Μπολόνια και Ρώμη (Ιταλία) και Βαλέτα (Μάλτα). Ο πρόεδρος (και εκ των ιδρυτών του club), Νίκος Γκιοτλής, απετέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας Old Subbuteo στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρώμης (2022).

Το κλαμπ έχει διοργανώσει Εθνικά Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη (Οκτώβριος 2019, Οκτώβριος 2022), τοποθέτησε τραπέζι-γήπεδο σε αναψυκτήριο των Αμπελοκήπων (2020), πραγματοποίησε τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου στην αίθουσα VIP στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2018), συμμετείχε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή (2023) και στην πρόσφατη έκθεση «Hobby Festival 2023» με τεράστια ανταπόκριση από τους επισκέπτες.

INFO: Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (ΟΦΕΠ) Θεσσαλονίκη – Thessaloniki Table Soccer Club (TSC). Ανδρέου Δημητρίου 27, Συκιές 566 25. Πληροφορίες: Νίκος Γκιοτλής: 694487350. Facebook: Thessaloniki TSC

PANORAMA 1978 SUBBUTEO CLUB

Το Panorama 1978 Subbuteo Club ιδρύθηκε την άνοιξη του 2017. Γιατί όμως αναφέρουμε το 1978; Διότι εκείνη τη χρονιά, μετά το μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης, ξαφνικά ο πληθυσμός του Πανοράματος εκτοξεύτηκε και μαζί μεγάλωσε και ο αριθμός των παιδιών που άρχιζαν τότε να παίζουν φανατικά Subbuteo. Κάποιοι χαθήκαμε, κάποιοι συνεχίζαμε να παίζουμε και σιγά σιγά μεγαλώνοντας εμείς, μαζί με τα παιδιά μας, μεγάλωσε ξανά και η παρέα μας.

Θελήσαμε έτσι να δημιουργήσουμε αυτό το club, με σήμα μάλιστα την κεφαλή ενός αγριογούρουνου, λόγω της ξαφνικής εμφάνισής τους εκείνο τον χειμώνα! Στόχος μας η προώθηση στη νέα γενιά ενός παιχνιδιού διαφορετικού από όσα μέχρι τώρα έχει συνηθίσει. Μέχρι σήμερα συνδιοργανώσαμε με τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη με μεγάλη επιτυχία Εθνικά Τουρνουά το 2019 και το 2020 αλλά και πολλές δεκάδες εσωτερικά τουρνουά, πρωταθλήματα και κύπελλα. Σήμερα είμαστε περίπου 20 μέλη και λειτουργούμε ήδη παιδικό τμήμα το οποίο με τη νέα σχολική χρονιά θα οργανώσουμε ακόμη καλύτερα στον νέο χώρο του παλιού Πέτρινου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος. Κάλεσμα λοιπόν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, ελάτε στη μαγεία του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου.

INFO: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Panorama 1978 Subbuteo Club μέσω e-mail: [email protected] ή μέσω της σελίδας του στο facebook: https://www.facebook.com/groups/panorama1978sc

Ο ΧΩΡΟΣ

Το Betsson Foundation είναι ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Betsson. Υπό την αιγίδα του Betsson Foundation, λειτουργεί το Betsson Hub, ένας χώρος συνεργασίας ανοιχτός σε ανθρώπους και ιδέες.

Με τη δημιουργία του Betsson Hub, η Betsson φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στις τοπικές κοινωνίες διοργανώνοντας εργαστήρια, σεμινάρια, συνέδρια και εκδηλώσεις με δωρεάν συμμετοχή. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα αφορούν το Υπεύθυνο Παιχνίδι, τον Πολιτισμό και την Τέχνη, τη Βιωσιμότητα, την Υγεία, την προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων και νέων τεχνολογιών στην κοινωνία και την οικονομία, τη Δημιουργική Οικονομία και την Επιχειρηματικότητα. Το Betsson Hub στεγάζεται στον σύγχρονο και φιλόξενο πολυχώρο «Μύλος» με σκοπό να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.